avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua. Am făcut o comandă pe platforma Emag și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua. Am făcut o comandă pe platforma Emag și anume ...

Bună ziua. Am făcut o comandă pe platforma Emag și anume două aspiratoare de mână Mi vacuum cleaner mini de 120 W. Am primit coletul și am achitat contravaloarea aspiratoarelor. Când am deschis coletul am găsit două aspiratoare, dar nu de 120W așa cum am comandat, ci de 40W. Menționez că aspiratoarele sunt vândute pe platforma Emag de firma poloneză VMA PLUS. Văzând că nu este ceea ce am comandat am depus cerere de retur. Am ambalat la loc cele două aspiratoare, intacte. La cererea de retur am selectat opțiunea : vreau banii înapoi. A venit acelaș curier și a preluat pachetul. După două zile Emag m-a notificat : VMA PLUS a respins cererea ta de retur deoarece produsele nu îndeplinesc criteriul de eligibilitate pentru procesul de retur. În acest moment am rămas și fără aspiratoare și fără bani. Menționez că am achitat pentru acele aspiratoare 700 de lei. Ce pot să fac în această situație? Firma care a livrat aspiratoarele este din Polonia, VMA PLUS, și nu este sub jurisdicție românească
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:37, 6 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma nu o fi sub jurisdicție românească, dar vânzarea s-a produs pe teritoriul României, prin platforma comercială Emag. Puteți să vă plângeți la Emag, Protecția Consumatorului și să vă adresați instanței românești pentru recuperarea sumei de bani. Până la urmă sunteți cel păgubit. Nu aveți nici produsele comandate și nici nu v-ați recuperat banii.
Gasiti info aici: [ link extern ]
Gasiti info aici: [ link extern ]
Gasiti info aici: [ link extern ]
Gasiti info aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt intr-o situatie ciudata. am comandat ceva de ... Iiaass177 Iiaass177 Buna ziua, Sunt intr-o situatie ciudata. Am comandat ceva de pe emag si fara sa realizez ca mai am un produs in plus in cos, l-am comandat si pe acela. Am ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Verificare continut colet cu produs comandat online dara3923 dara3923 Vreau sa stiu daca la primirea unui obiect comandat online am dreptul de a verifica continutul coletului. Nu e prima oara cand primesc produse comandate online ... (vezi toată discuția)