avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contul 267
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contul 267

buna ziua!
la inceputul anului am platit o garantie pt mediu (267=5121). este corect daca la sf lui decembrie fac 663=267, fara sa mai constitui provizion ? multumesc
Cel mai recent răspuns: eveevelyna , utilizator 23:35, 3 Februarie 2010
dar de ce vreti s-o treceti pe cheltuieli? stiti sigur ca nu se mai recupereaza?
da,sigur nu se mai recupereaza, banii au fost folositi pt refacerea mediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provizioane teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com Buna ziua ma confrunt cu o problema putin cam dificila. Lucrez la o fundatie si la sf anului 2011 pentru a nu avea profit am constituit provizioane art ... (vezi toată discuția)
Datorie certa - provizion danielconstantin danielconstantin buna ziua in anul 2010 societatea la care lucrez a ramas restanta la plata chiriei pentru luna noiembrie si decembrie. intrebarea mea este : pot sa ... (vezi toată discuția)
Clienti neincasati tudorani tudorani In contul \'clienti incerti\' exista o suma care reprezinta un client neincasat, client care nu a fost dat in judecata, s-a incercat recuperarea pe cale ... (vezi toată discuția)