avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu si concubinul meu am cumparat o casa pentru care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu si concubinul meu am cumparat o casa pentru care am muncit amandoi ...

Buna seara vin si eu cu o mare rugaminte ce pot face in urmatorul caz: eu si concubinul meu am cumparat o casa pentru care am muncit amandoi insa cand a cumparato eu eram in spital si nu am putut iesii. Noi ne.am despartit el a olecat in afara are o alta relatie si eu am ramas in casa cu cei 2 copii ai nostri. I.am cerut sa vina sa imi dea dreptul meu la casa si imi spune ca nu am nici.unul. cum pot face sa obtain ceva??
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:06, 11 Aprilie 2024
Buna ziua, in conditiile descrise aveti posibilitatea de a cere in instanta constatarea calitatii dvs de coproprietar sau puteti cere un drept de creanta aferent sumelor cu care ati contribuit la achizitia casei si la intretinerea acesteia, cu conditia sa le dovediti si sa nu fie prescris dreptul dvs de a le cere in justitie.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2024
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara vin si eu o problema eu si concubinul meu am cumparat ... Madalyna15 Madalyna15 Buna seara vin si eu o problema eu si concubinul meu am cumparat o casa pe numele lui fara sa fim casatoriti. Ne.am despartit el a plecat in strainatate ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat urgent Amiriulian Amiriulian Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun ... (vezi toată discuția)
Concubinaj timp de 40 de ani!!!! gargamella gargamella As avea nevoie de cateva sfaturi.....dar intai sa va spun cateva ceva despre situatia mea.... 1. Traiesc in concubinaj de circa 40 de ani, am 5 copii impreuna ... (vezi toată discuția)