avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, ce trebuie sa știu despre judecata în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, ce trebuie sa știu despre judecata în fata primei ...

Bună ziua, ce trebuie sa știu despre judecata în fata primei instante?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 10:59, 14 Aprilie 2024
În funcție de natura interesului angajați av pt proces,consultati un avocat,puneți burta pe procedura civila dacă sunteți student.etcetc..
Nimic.
Nimic nu trebuie. Totul este alegere.
Dacă doriți să învățați procedură civilă, vă putem recomanda ceva cărți. Cu precizarea că un tratat respectabil de procedură civilă este așa de "subțirel" încât v-ar crea o problemă dacă l-ați scăpa peste degetele de la picioare.
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2024
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rationamentul termenelor pentru acte procesuale alx197 alx197 Buna ziua. In procesul civil, care este motivul pentru care interventia fortata poate avea loc pana la finalizarea cercetarii procesului in fata primei ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)