avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In anul 2003-2004 am facut un imprumut la o banca pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

In anul 2003-2004 am facut un imprumut la o banca pe care nu ...

In anul 2003-2004 am facut un imprumut la o banca , pe care nu l-am restituit in totalitate. In prezent sunt "bombardat" cu plicuri de la o societate de recuparari credite...Nu mai locuiesc in Romania insa am adresa in cartea de identitate la domiciliul parintilor mei.Intrebare:Pot fi executati silit parintii mei , daca nu au fost parte la imprumut ?Si care ar fi urmarile in copnmtinuare daca nu locuiesc in Romania? Multumesc frumos !!!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:42, 15 Aprilie 2024
Nu plătesc parintii dvs în locul dvs si nu va cauta nimeni pe unde sunteti
Doar va preseaza,,va fac la nervi"poate,poate plătiți ceva de bunăvoie.Daca ar fi avut vreo varianta cu șanse de a recupera ceva de la dvs va dădeau în judecata pana acum..Părinții dvs nu răspund în nici un fel pt datoriile dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante credit iulya15 iulya15 buna seara,in anu 2008 am facut 2 credite de nevoi personale la 2 bannci,unu de 500 euro ,iar altul de 700 euro,la care nu am platit ratele decat vreo 6 ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la banca pentru altcineva Angelyne Angelyne Buna ziua. Mi s-a propus din partea unor colaboratori mai vechi, sa mi se faca carte de munca retroactiva pe ultimile 3 luni, cu un salariu destul de mare, ... (vezi toată discuția)
Executare silita Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Am o intrebare. Cumnatul meu a cumparat acum 2 ani un laptop de la o firma si i-au stat ca giranti sotul meu si soacra mea. Insa cumnatul meu nici ... (vezi toată discuția)