avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare O.S.I.M.
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare O.S.I.M.

Ad dori sa inregistrez sigla firmei mele la OSIM pentru a nu se folosi alte persoane de acest simbol niciodata ,fara cocsintamantul meu personal si in scris. Va multumesc, Doresc sa stiu care sunt demersurile necesare de facut.
Apelati la un consilier in proprietate industriala
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
Buna seara,

Sugestia mea este sa cititi informatiile de pe site-ul OSIM care v-a fost mentionat mai sus de catre colega mea.

Veti completa un formular de inregistare marca.
Daca sigla e color va trebui sa printati 5 exemplare alb-negru si 5 color de 8 cm.
Daca e alb-negru numai 5 alb-negru.

Este si un calculator cu taxele care trebuiesc platite si cand.

Multumesc,
Buna ziua,

As avea sugestia ca inainte sa platiti taxa de examinare sa efectuati o cercetare documentara pentru a vedea disponibilitatea marcii.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este continutul unui dosar pentru integistrarea unei marci la osim ? giuseppe07 giuseppe07 Care este continutul unui dosar pentru integistrarea unei marci la OSIM ? Care sunt taxele ? Un model de dosar este disponibil ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Numele unui magazin online madalinvineroiu madalinvineroiu Salutare tuturor! Urmează să îmi deschid un magazin online și am o mică nelămurire, dacă de exemplu numele site-ului și al firmei este \"Meresipere ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca la osim szaszati szaszati Salut tuturor! Va adresez cu o probelma destul disperata, macar din punctul meu de vedere. Povestea incepe in 2009, luna septembrie. Atunci am infiintat un ... (vezi toată discuția)