avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am urmatoarea speta: am comandat o tableta ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am urmatoarea speta: am comandat o tableta pe persoana ...

Buna ziua,
Am urmatoarea speta: am comandat o tableta pe persoana juridica, de pe site-ul Emag, de la un partener Emag si am constatat ca e o configuratie fara cartela SIM. Am sunat la Emag pentru retur, in conditiile in care nici macar nu am desigilat coletul si acestia au spus ca nu pot face retur pe persoana juridica. Am consultat conditiile de returnare de pe site si nu este specificat ca nu se accepta retururi de la persoane juridice. Ati mai intalnit aceasta situatie? Ce variante de rezolvare am.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:51, 16 Aprilie 2024
Aveți toată empatia mea, dar....
Dacă nu sunteți consumator nu vi se aplică legislația de protecție a consumatorului. Dacă furnizorul nu acceptă singura posibilitate e să-l acționați în justiție. După mine, șansele de câștig sunt spre zero... Încercați s-o vindeți. Cât despre faptul că nu scrie pe site, nu-l puteți invoca: e un conflict între profesioniști.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comertul online, teapa pentru persoane juridice cristina60 cristina60 Buna ziua, Am comandat dintr-un magazin online un laptop si o multifunctiona, cu deschidere la livrare, pentru un SRL, care avea urgent nevoie de ele. A si ... (vezi toată discuția)
Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)
Probleme la returnarea unui produs la vodafone ioanacrsitina ioanacrsitina Buna ziua! Am cumparat un ceas huawei de la vodafone si dupa am observat ca nu este compatibil cu telefonul meu. M am dus sa il returnez, dar imi spune ca este ... (vezi toată discuția)