avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CASA DE MARCAT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CASA DE MARCAT

Buna ziua, am o firma care instaleaza sisteme de alarma la pers.jurid si pers fizice,de asemenea tot firma pune la dispozitie materialele si nu sunt sigura daca trebuie sau nu casa de marcat.Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 18:33, 13 Februarie 2010
De la obligatia utilizarii casei de marcat sunt exceptate urmatoarele activitati economice:
- serviciile de instalatii, reparatii si intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare catre persoane fizice NICOMIR NICOMIR Bună ziua, Vă rog sa-mi spuneti daca eu, ca persoana juridica, ce montez sisteme de alarma pot factura marfa +manopera instalare cf. situatiei de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate bon fiscal g_adry g_adry Este obligatoriu ca o firma ce comercializeaza si instaleaza sisteme de energie regenerabila (sisteme solare apa calda si electricitate) este obligata sa ofere ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie casa de marcat? Vali-Victoria Vali-Victoria Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala avand ca obiect de activitate fabricarea de constructii metalice este exceptata de la ... (vezi toată discuția)