avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... redactarea unui contract de vanzare-cumparare bazin ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

redactarea unui contract de vanzare-cumparare bazin inot

Buna seara,
Am o problema legata de conceperea uni contract de vanzare-cumparare (bazin inot prefabricat), problema este ca l-am conceput singur si nu stiu daca acesta trebuie autentificat de catre un notar, sau cum as putea fi in legalitate cu acest contract.
Toata stima
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 15:22, 5 Februarie 2010
Nu aveti nevoie de notar, decat daca tineti neaparat ca acest contract sa fie autentificat. In rest acesta poate fi incheiat ca inscris sub semnatura privata, semnata de ambele parti.

Pentru siguranta adresati-va unui avocat care sa va verifice contractul sau sa va draftuiasca un contract si sa va faca si incheierea de legalizare.
Multumes foarte mult pentru raspuns
Toate cele bune
Este suficient sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de închiriere mia_bv mia_bv Pentru ca contractul de închiriere încheiat între proprietar şi chiriaş să producă efecte juridice este suficient să conţină doar semnăturile celor ... (vezi toată discuția)
Urgent,va rog!!! contract ul de imprumut poate fi facut doar de un avocat? ne_alexa ne_alexa Va rog, stiti daca un contract de imprumut(bani)trebuie autentificat la notar sau se poate si sub semnatura privata sau data data certa de un avocat (are ... (vezi toată discuția)
Procura notar deutschland asivst asivst Am o intrebare legata de o procura. Am facut o procura fiului meu pentru a-mi transfera banii din tara in Germania si a-mi inchide contul.Procura am scris-o ... (vezi toată discuția)