avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... bibliografie INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

bibliografie INM

Salut la toata lumea - As dori sa stiu si eu care sint autorii dupa care invatati , si care este stilul vostru de invatat

Cum invatati- tot sau selectiv ?

astept un raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 23:36, 5 Ianuarie 2007
dar ai sa va zic ceva - la drepturi reale- filipescu - mi se pare mie da e mult prea stufos, , toate sint alambicate , asa ca ?

Carte de drept penal - de bulai ? unde gasesc si eu - astept un raspuns?

colaborati, vad cam greu se discuta pe forum asta , astept pareri, , opinii
In Bucuresti gasesti carte de drept penal scrisa de C.Bulai. De fapt gasesti toate cartile scrise de autorii pe care i-am scris mai sus.
Unde in Bucuresti gasesc cartea lui Bulai ?

Poti sa-mi spui concret unde? la ce librarie , universitate ai vazut tu cartea ?

astept raspuns urgent
vrei sa spui curs selectiv de licenta aparut in ianuarie 2006- autori( Bulai, Filipas, Mitrache )-Instit de drept penal - editura trei(3)?
eu vorbesc de cartea "Drept penal" - partea generala. O gasesti ori la Facultatea de Drept sau la Libraria Mihai Eminescu. Eu acolo am vazut-o.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Haideti sa invatam impreuna Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua am citit tot ce ati scris pana acum.Este foarte placut sa vezi ca exista persoane care te incurajeaza mai ales ca poti fi un posibil adversar pt ... (vezi toată discuția)