avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 1. In cazul în care pârâta, care a pierdut în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

1. In cazul în care pârâta, care a pierdut în prima instanță ...

1. In cazul în care pârâta, care a pierdut în prima instanță într-un litigiu de muncă, înaintează apel, după cât timp intimatul primește comunicarea cererii de apel? Precizez că au trecut 14 zile de când cererea de apel a fost înregistrată la tribunalul care a judecat în primă instanță și intimatul nu a primit comunicarea acesteia.
2. Care instanță analizează și constată dacă cererea de apel a fost depusă în termen și dacă este fondată?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:19, 22 Aprilie 2024
Apelul se va comunica catre partile din dosar,după ce ajunge la instanta superioara unde se va judeca ,dupa ce se realizeaza o serie de proceduri administrative,,nu exista termene fixe depinde de n motive.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelul se va judeca de către instanta superioara,nu de către instanta unde s a judecat initial(în fond)Aveți multe nelămuriri mergeți la un av pt o consultație...
Pentru cine intrebati dv.? Nu este clar in ce scop doriti sa aflati, poate va ajutam cu alte idei...
Cred ca întrebările sunt clare și răspunsurile sunt simple si nu are importanta pentru cine întreb, sau care este scopul.
Scop ????? OMG .... în ce societate trăim?
Cand cereti sfat unui avocat este bine sa stiti ca avocatul este cel care apara una dintre parti. Munca lui, de avocat, este sa gaseasca solutii nu universale, ci exact potrivite partii pe care o ajuta.
Pentru aceasta este important care parte ne cere sfatul aici, ca avocati, ca sa stim sa avem o abordare orientata spre interesele acelei parti, de multe ori interesele fiind contrare.
De asemenea, scopul unui demers juridic trebuie sa fie legitim etc., sunt niste conditii de indeplinit. In functie de scopul urmarit de una dintre parti e posibil sa poata sau sa nu poata obtine un lucru in justitie.
Ati pus intrebari sa va raspunda specialisti, este indicat sa ii creditati cu incredere, altfel nu are rost sa ii ascultati. Sa ii luati la rost nu ajuta. Ar ajuta insa, cand nu intelegeti, sa intrebati dar ce de e important un lucru sau altul. Legea are u scop, actele juridice au scopuri, de asta depind multe.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Martonze Martonze Bună ziua, La începutul lunii mai s-a pronunţat o sentinţă, s-a comunicat prin data se 13-15 iunie cu drept de apel 30 zile de la comunicare, o parte a ... (vezi toată discuția)
Am câștigat recent un proces în instanță împotriva unui ... alecsa11 alecsa11 Am câștigat recent un proces în instanță împotriva unui deținător de câine rasă periculoasă, acel câine m-a mușcat când a fost lăsat liber pe ... (vezi toată discuția)