avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantia

Am incheiat un contract de inchiriere pentru o locuinta.
Am achitat utilitatile si chiria integral.
Am predat imobilul cu proces-verbal, fara obiectiuni din partea Proprietarului.
Acum solicit garantia, dar acesta refuza, desi in contract este precizat in mod expres: in 14 zile de la eliberare se restituie garantia.
Care este modalitatea mai rapida de recuperare a garantiei?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:31, 19 Aprilie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă e un contract înregistrat la ANAF, vă puteți adresa unui executor
DA, este un contract inregistrat la ANAF, iar predarea spatiului s-a efectuat cu martor si achitarea ultimilor bani pt utilitati cu semnatura de primire si martor
Actiune în instanta ,cerere de valoare redusa.Inregistrarea la ANAF este un,,beneficiu" doar pt proprietar nu pt chiriaș..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fostul proprietar Claudiu_Daniel Claudiu_Daniel Buna ziua, vreau sa incep prin a va spune ca am stat cu chirie timp de 9 luni in Bucuresti fara contract la fisc, platindu-i acestuia 1 luna chirie + ... (vezi toată discuția)
Litigii legate de un fost chirias. Cris73 Cris73 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament liber la inchiriat si eu tind sa cred ca fosta chiriasa nu si-a onorat toate responsabilitatile, in mod special ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)