avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acum putin timp am incheiat un contract la distanta cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acum putin timp am incheiat un contract la distanta cu un IFN ...

Acum putin timp am incheiat un contract la distanta cu un IFN pentru un imprumut. La momentul prezent, toate datoriile mele catre respectivul IFN au fost incheiate si am solicitat inchiderea liniei de credit si a contului meu de client. IFN-ul respectiv imi refuza solicitarea daca nu le trimit in format fizic o cerere completata cu pixul pe cheltuiala proprie. Este legala cererea lor, avand in vedere ca ei mi-au oferit serviciile de la distanta fara a implica vreun mijloc fizic, iar ei imi cer un mijloc fizic pentru a incheia relatiile contractuale? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 06:21, 19 Aprilie 2024
Buna ziua,

scrieti cererea, daca aveti semnatura digitala, sa semnati si sa trimiteți electronic.
În alt caz daca realmente vreti sa inchideti procesul sa trimiteti prin posta (confirmare-primire) sau prin curier (s-ar putea ca regulamentul IFN-ului sa impuna acest lucru)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pdf ARIANEOANA ARIANEOANA M-am inscris la o licitatie, autoritatea contractanta a postat formularele in pdf semnate/stampilate de ei, am rugamintea sa-mi spuneti daca ar trebui sa scriu ... (vezi toată discuția)
Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)