avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De unde pot sa aflu cate zile de concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De unde pot sa aflu cate zile de concediu medical-indemnizatie ...

De unde pot sa aflu cate zile de concediu medical-indemnizatie incapacitate de munca, boala obisnuita am avut inainte de 01.04.2001 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 20 Aprilie 2024
Cine credeti ca are o astfel de evidenta dupa 23 de ani ?
ITM ul? Ma gândeam ca dacă exista o evidenta a salariilor brute a sporurilor etc care s-ar adaugă din septembrie la calculul pensiei, ar trebui sa existe și evidenta concediilor medicale. Ma interesează câte zile, luni am de concediu medical căci am înțeles ca nu s -au reținut cotizațiile pentru pensie în ace perioada și deci este perioada necontributiva, ca să știu cât sa scad din stagiul complet contributiv pe legea noua.
Nu mai fugiti repede la ITM, daca nu stiti competenta acestei institutii , chiar daca este de multi blamata ITM-ul nu a avut/nu are o astfel de evidenta , a zilelor de concedii medicale.
ITM-ul nu este si nici nu a fost creator de arhive pentru alte entitati , decat pentru salariatii proprii .


====
Nu mai reveniti cu problema stagiului necontributiv(somaj, concedii medicale , astfel vom fi nevoiti sa luam toate măsurile prevazute de Regulamentul de postare in forum.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei in cazul concediilor medicale Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna dimineata, 1. In ce masura concediile medicale pe care le-a avut un salariat in decursul activitatii influenteaza vechimea in campul muncii vechimeaa ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical guzmania guzmania Sunt angajata la un S.R.L. din 05.06.2008 si am facut varsat de vant. Am avut concediu medical 14 zille. Medicul de familie mi-a incadrat boala la boli ... (vezi toată discuția)
Concediu medical joe17 joe17 Buna ziua! As dori, daca se poate, cateva opinii in leg cu 2 probleme: 1. exista o stipulare clara care sa precizeze ca dupa 30 de zile neintrerupte de ... (vezi toată discuția)