avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, intrebare - am obtinut in instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, intrebare - am obtinut in instanta penalitati pt nerespectare ...

Buna ziua, intrebare - am obtinut in instanta penalitati pt nerespectare hot de incredintare a minorului de 200ron/zi de intarziere de la data comunicarii si stiu ca ar mai trebui facuta o actiune pt calculare suma totala penalitati. A trecut aproape un an, tatal nu s-a conformat, nu a platit nimic, si nici nu a aduc copilul, am mers la executor cu hot insa intrebarea mea este: trebuie sau nu sa mai fac actiunea de stabilire suma totala penalitati? si daca nu o fac ce consecinte ar fi? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andos14 , utilizator 19:23, 19 Aprilie 2024
Daca nu o faceti nu puteti lua banii si practic demersurile de pana acum nu isi au o finalitate.

Care este in prezent situatia minorului?
Multumesc frumos pt raspuns. Este tot la tata care refuza sa o aduca la mine si a alienat-o sa spuna ca nu vrea sa vina. In ce sens nu pot lua banii? dna executor a demarat actiunea de executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

program de vizita minor, probleme vivian977 vivian977 La procesul de fond instanta solicita sa asculte minorul. La iesire minorul merge in bratele tatalui (domiciliul este la mama), ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! am și eu nevoie de un sfat din partea domnilor ... Oananm Oananm Bună dimineața! Am și eu nevoie de un sfat din partea domnilor avocați, pentru o situație pur și simplu halucinanta... 1.hot definitive după 3 ani de ... (vezi toată discuția)
În ce măsură contează dorința copilului de mutare de la părintele rezident? Elena.L2017 Elena.L2017 Amun baietel de 13 ani , divortata din 1014 sept , custodia comuna cu domiciliul la mine, mama . A mers la tata la sf de sapt cam la 2 luni eu l am dus tatal ... (vezi toată discuția)