avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am o curiozitate, in anul 2013, fratele meu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am o curiozitate, in anul 2013, fratele meu mai mare ...

Buna ziua, am o curiozitate, in anul 2013, fratele meu mai mare a avut un accident fatal.El a avut 12 ani si iesea din autobuz de la statia din capatul strazii, el voind sa treaca strada, a trecut prin fata autobuzului (stationat) si a fost lovit din plin de un autoturism care depasea autobuzul la o viteza mare. Accidentul a avut loc la sat si nu au fost camere, au fost decat martori fizici. Nu stiu mai multe detalii dar vreau sa stiu daca soferul este vinovat sau fratele meu (decedat). Parintii mei au fost la judecatorie de cateva ori dar nu s-a ajuns nicaieri.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:22, 19 Aprilie 2024
Buna ziua, cel mai probabil acea situatie se incadreaza la ucidere din culpa, adica o fapta savarsita fara intentie. Cat priveste daca si cine era vinovat pentru nefericitul accident nu putem spune noi aici fara a se vedea dosarul, insa dat fiind timpul destul de indelungat scurs de atunci si pana acum, nu cred ca ar mai fi ceva de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident circulatie, o speta interesanta, amenda administrativa sau penala ? utilizator1111 utilizator1111 Va supun atentiei un accident destul de ciudat cel putin pentru mine ca si sofer, la care in masura posibilitatilor si a cunostintelor celor de pe acest forum ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime michaelan michaelan fiica mea in virsta de 7 ani[clasa2] mergea la scoala .la blocul din fata noastra este statia de autobuz unde se urca impreuna cu colegii.fata a vrut sa treaca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Besenei Cristina Besenei Cristina fiica mea a suferit un accident a vrut sa treaca strada sau a avut intentia de a intra in masina ei si a fost luata din plin de o alta masina in urma acestui ... (vezi toată discuția)