avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, intrebare - hotărâre definitiva din 2019, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, intrebare - hotărâre definitiva din 2019, domiciliul ambilor ...

Buna ziua, intrebare - hot definitiva din 2019, domiciliul ambilor minori stabilit la mama, tatal nu executa tot din 2019 si retine minora mai mare la domiciliul sau, interzicand mamei orice relatii cu copilul, alienare etc. Plangeri penale in fiecare an, executare unde se constata refuzul minorului, tatal refuza sa duca minora la consilierea psihologica dispusa de instanta, dupa 5 ani de neresp hot jud - plangerile clasate - "ca n-a vrut copilul". Solutia contestata la Buftea, contestatia respinsa. Unde pot sa ma plang? Am facut o alta plangere anul trecut - s-a dus la acelasi politist - pot sa-l recuz? ce ma sfatuiti sa fac sa miste ceva? copilul a pierdut un an de scoala ca tatal nu vrea sa o duca/lase la liceu plus alte abuzuri si alienare in forma grava. DGASPC iarasi nu misca nimic. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: c123456 , utilizator 05:58, 20 Aprilie 2024
Degeaba invocati instrainarea parinteasca. Sunteti mama! Instrainarea parinteasca e o teorie promovata in instante in favoarea tatilor.

"Deoarece cultura pro-contact este atât de puternică, facilitarea contactului, nu crearea unui mediu sigur și fericit pentru copii, a devenit scopul instanței. Fixarea acestui lucru a însemnat că crearea unui plan de vizitare, și nu calitatea relației părinte-copil, este ceea ce servește acum ca măsură a bunăstării copiilor. Dacă o mamă insistă că tatăl este un bărbat periculos, ea nu este văzută ca făcând ceea ce trebuie să-și protejeze copilul, se consideră, în schimb, că stă în calea obiectivului instanței. Dovezile comportamentului unui tată care împiedică acest obiectiv sunt continuu ignorate, minimalizate sau scuzate. Dovezile comportamentului său creează necesitatea de a pune sub semnul întrebării caracterul mamei. Narațiunea familiară a unei „femei disprețuite” devine perspectiva instanței."

Nu mi se posteaza mesajul daca adaug link catre acel articol... grantwyeth.medium.com/icelands-supreme-court-and-the-persistent-failings-of-custody-proceedings-83cb026432b2 .... gasiti in acest articol si alte link-uri cu informatii si din alte tari
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2024
c123456, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Plangere rezolutie procuror Nojustice Nojustice Recent am primit o motivare de la CAB care mi se pare halucinanta. Incercand sa imi exercit dreptul la vizita, m-am lovit de opozitia mamei dar si de reticenta ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)