avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,acuma sunt in concediu creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,acuma sunt in concediu creștere copil,nevasta trebuie ...

Buna ziua,acuma sunt in concediu creștere copil,nevasta trebuie să nască peste câteva săptămâni, trebuie sa scot adeverință de la ajpis in loc de adeverință de venit?
Cel mai recent răspuns: Ionuț...87 , utilizator 23:19, 26 Noiembrie 2024
Buna,eu mai am o săptămână de concediu pt primul copil,nevasta a născut de o săptămână,la firma îmi cere să mă reangajez că așa trebuie,eu nu înțeleg dc îmi cere asta odată ce se poate și fără să mă reangajez.
Nu trebuie sa va depuneti recere de reluare a activitatii ,c i cerere de prelungire a suspendarii c.i.m. ca urmare nasterii celui de-al doilea copil si intrare in CCC2.
Buna seara,o întrebare am,se discuta cum că ar urma să se mărească indemnizația creștere copil cu 35 la sută,îmi ziceți va rog din ce suma se mărește cu 35 la sută, exemplu din 1651 cât îi acuma sau din care?
O nouă propunere legislativă prevede majorarea indemnizaţiei lunare pentru creşterea copilului cu 25% pentru al doilea copil şi cu 35% pentru fiecare dintre următorii copii.

Citește mai mult la: [ link extern ]
Buna,știți cumva cât îi complementara pe fiecare copil,?

Alte discuții în legătură

Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in cic,pot intra in continuare ... Serac Ionuț Serac Ionuț Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in CIC,pot intra in continuare in CIC daca nevasta urmează să nască între timp celălalt copil? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere -al doilea copil ioanagts ioanagts Buna ziua, am un copil nascut la 04.02.2011 pt care primesc indemnizatie de crestere pt 2 ani, pana la 04.02.2013. pe 08.12.2012 urmeaza sa nasc cel de-al ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O salariata se afla in CCC 2 ani pana la 16.08.2014. Tatal inca nu intrat in CCC o luna. Intre timp, salariata a nascut din nou in ... (vezi toată discuția)