avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Mia fost suspendat permisul pe o perioada ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Mia fost suspendat permisul pe o perioada de 180 ...

Bună seara! Mia fost suspendat permisul pe o perioada de 180 de zile am promovat testarea cunoștințelor , trebuie trimisa vreo cerere ceva pana la sfârșitul perioadei de suspendare?
Cel mai recent răspuns: Mimi1995 , utilizator 21:26, 22 Aprilie 2024
Daca ati luat testul in primele 20 de zile de suspendare, puteti depune o cerere de reducere cu o treime a sanctiunii.
Articolul 220^1
(1) Îndeplinirea condițiilor pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, prevăzute de art. 104 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se analizează de către șeful serviciului poliției rutiere la nivelul căruia s-a hotărât cu privire la perioada de suspendare a dreptului de a conduce a cărei reducere se cere.
(2) În situația în care hotărârea cu privire la perioada de suspendare a dreptului de a conduce a fost luată la nivelul poliției rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, îndeplinirea condițiilor prevăzute la alin. (1) se analizează de către șeful acesteia.
(3) Cererea se depune în primele două treimi ale perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru care titularul permisului de conducere solicită reducerea.
[ link extern ]
Nu mi se poate reduce pedeapsa ! Doar am vrut sa știu dacă după ce am promovat testul mai am de trimis vreo cerere pana la încheierea perioadei de suspendare ! A fost vatamare corporala cu îngrijiri medicale și nu mi se poate reduce pedeapsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 221 din regulamentul rutier este valabil in conditiile ... crys001 crys001 Articolul 221 din regulamentul rutier este valabil in conditiile aplicarii noului cod rutier di 2024?Concret mi s-a retinut permisul 90 zile pentru neacordare ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de depunere a cererii pentru reducerea perioadei ... alinayahoo alinayahoo Care este termenul de depunere a cererii pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului ? (vezi toată discuția)
Ieri ,21.06.2023,soțului meu i s-a suspendat dreptul de a conduce ... JUSTMEMYSELF JUSTMEMYSELF Ieri ,21.06.2023,soțului meu i s-a suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile ,radarul înregistrând viteza de 107km/h ,limita în localitate fiind de ... (vezi toată discuția)