avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Tatăl meu a murit în martie a făcut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Tatăl meu a murit în martie a făcut infarct miocardic ...

Bună ziua. Tatăl meu a murit în martie a făcut infarct miocardic . avea asigurare de viață și acuma asiguratorul refuza sa plătească. Tot investighează și spune că a fost cu suspect de boală la inima deși el nu avea probleme cardiace. Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:52, 22 Aprilie 2024
Puteți consulta un avocat care sa înceapă o corespondenta cu asigurătorul,poate sesiza ASF ul.privind situația,puteți demara un proces în instanta.Trebuiesc pregătite acte medicale pt a afla istoricul medical al tatălui dvs etc
Problema este ca istoricul medical trebuie sa dovedeasca prin acte ca nu avea probleme medicale la data incheierii asigurarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut contractat cu puțin înainte de deces. trebuie să plătim noi, moștenitorii, sau nu avem nicio obligație? menționez că printre documente am găsit o asigurare de viață cu beneficiar banca 88Maria88 88Maria88 Socrul meu a murit pe data de 15 martie. Înainte să moară cu câteva luni a făcut împrumut la Raifaisen bank. Aș vrea să știu și eu în acest moment ... (vezi toată discuția)
Despagubire conform certificatului de asigurare? IonutSa IonutSa Buna ziua! Ma numesc S Ionut! Tatal meu S Florin a luat un credit in 2011 de la Raiffeisen Bank,la care a fost atasat si un certificat de asigurare in caz de ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata 12Alex34 12Alex34 Buna, Tatal meu a murit intr-un accident. A avut asigurare de viata si am nevoie de fisa lui medicala pentru a putea primi banii de la asigurator. Medicul nu ... (vezi toată discuția)