avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o sora care are 3 copii necasatorita cu tatal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o sora care are 3 copii necasatorita cu tatal copiilor ...

Am o sora care are 3 copii necasatorita cu tatal copiilor-copii sunt pe numele tatalui de familie-o duc foarte rau financiar,nu au conditi de educatie copii,nu au bani,etc , m-ar interesa pe mine ca frate al mamei (cu acordul ambilor parinti )as vrea sa iau un copil sa il ingrijesc si sa il dau la scoala incepe clasa I,eu locuies in alt judet,pt inscriere la scoala cred ca mi se cer documente,cum pot legal sa inscriu copilul la scoala si sa am grija de el ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:02, 23 Aprilie 2024
puteti lua copilul in plasament, mergeti la dgaspc de care apartin copiii
Sfatul meu este sa incercati sa-i ajutati pe toti trei, s-ar putea ca prin implicarea DGASPC ceilalti doi frati sa ajunga la altcineva in plasament daca constata ca parintii nu le pot oferi conditii minime de trai...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa plec de acasa anastasia02 anastasia02 Buna ziua! Ma numesc Anastasia si am 16 ani împliniti. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de rigoare. Provin ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor catre un "tert" cadriancosmin cadriancosmin Buna seara, Situatie: X(Barbatul) si Y(Femeia) traiesc in concubinaj, iau nastere 2 copii (in prezent minori).Fetita 5 ani, baiatul 2 ani. Femeia pleaca de ... (vezi toată discuția)
Minori camy_jon camy_jon Buna ziua, Va povestesc o situatie reala si as vrea sa ma sfatuiti cum sa procedez pt a putea ajuta o batranica. 2 copii minori( fetita are 10 ani si ... (vezi toată discuția)