avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Necesitate scriere prelungire pe verso dovada ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Necesitate scriere prelungire pe verso dovada circulatie sau e de-ajuns prezentarea ordonantei emise de Parchet

Va salut! Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamari corporale. Permis retinut cu dovada inlocuitoare cu drept de circulatie. S-a emis ordonanta de prelungire de catre Parchet si mi s-a tranmsi pe mail. Intrebarea mea este daca pot circula asa fara a ma duce la Insp de Politie pe raza caruia sa produs accidentul pentru a consemna prelungirea pe verso-ul dovezii. Prin telefon am primit raspunsul ca se poate verifica in sistem si nu risc nimic daca nu e consemnata prelungirea pe dovada initiala si prezint ordonanta care a fost tranmsisa de parchet si catre Politie.

Alte discuții în legătură

Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare dosar penal in urma unui accident de circulatie ... Vasile014 Vasile014 ORDONANTA DE CLASARE DOSAR PENAL In urma unui accident de circulatie cu pietoni in care au fost mici vatamari corporale, persoanele nu au depus plangere ... (vezi toată discuția)