editare titlu...care este si ASOCIAT
buna seara,
un srl are doi asociati, fiecare cu 50-50%. unul dintre cei 2 este administrator. Doresc excluderea acestuia din societate, ca si asociat DAR si revocarea sa ca administrator.
Stiu ca sunt doua activitati distincte, dar ma intereseaza amandoua. expunere de motive:
- societatea a functionat de la infiintare cu asociat unic, ca si admin, dupa o vreme, vine asociatul 2, si ca tot romanul prost, il lasa in continuare administator, desi cel care a venit aducea bani....
-se semneaza act constitutiv actualizat, iar de aici incep problemele:
asociatul 2 nu are stampila, ca nu vrea adminul, nu are acces la registre contabile, nu are drept de semnatura, etc, adica nu are...nimic, la mana, sa zicem
niciuna dintre hotarare aga care ar trebui sa existe la depunerea bilanturilor nu este semnata de asociatul 2, pt ca nu i prezinta.....avand in vedere ca nu vreau sa ies din firma, ci sa il exclud pe el [are sa imi dea bani, pe care nu i-a inregistratt niciodata in societate...}
Cum pot face sa:
1. il revoc ca si administrator
2. exclud ca asociat
3. sa vad toate registrele contabile, si situatia la zi la finante, av in vedere ca nu am stampila sa pot face delegatie...
sa adaug ca : are puteri depline si e numit pe perioada nelimitata....penibil..stiu#-o
Multumesc, astept solutii
PS pacea nu e o solutie...am incercat de un an aproape.... #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns:
Daniela SANDU , Avocat
09:36, 5 Februarie 2010