avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bunicul meu este decedat,intampin urmatoarea problema ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bunicul meu este decedat,intampin urmatoarea problema ,in certificatul ...

bunicul meu este decedat,intampin urmatoarea problema ,in certidicatul de nastere si cel de deces apare cu prenume IVAN,in certidicatul de nastere si deces al mamei mele care este fiica lui apare cu prenumele IOAN iar in cartea funciara care este foarte veche apare cu prenumele IVA. Intebare cum sa procedez si unde sa ma adresez da demonstrez ca este una si aceeasi persoana ,si la care din prenume sa ma raportez
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:48, 24 Aprilie 2024
pai normal ca o sa va raportati la prenumele din certificatul de nastere si din certificatul de deces al persoanei decedate.
Intrebare, unde anume, in fata cui vreti sa demonstrati ca este una si aceeasi persoana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate dezbatere mostenire gabiconstanta gabiconstanta bunicii mei nicolae si anica au avut 4 fete .--ionica , nela , lia , tudorita . in anul 1970 bunicul nicolae a decedat - sa facut succesiune - au ... (vezi toată discuția)
Exista următoarea speță : străbunicul meu, tatăl bunicii ... tcdcostinel tcdcostinel Exista următoarea speță : Străbunicul meu, tatăl bunicii mele, după moartea străbunicii ( anul 1974) s-a recăsătorit. Împreună cu noua soție, pe ... (vezi toată discuția)
Corectie eroare declarare certificat de nastere andora andora Bunicii mei au avut 2 copii, un baiat, tatal meu si o fata, matusa mea.Pana anul acesta, cand matusa a decedat, nu am stiut ca exziata o eroare in certificatul ... (vezi toată discuția)