avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acum 7 ani am divorțat, mi-am făcut ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acum 7 ani am divorțat, mi-am făcut ...

Buna ziua am o întrebare , acum 7 ani am divorțat , mi-am făcut buletin nou , mi-am schimbat numele adresa etc , au trecut ani de valabilitate și expira in 3 luni și am fost sa depun cerere pentru a mi-l reînoi dar mi se cere din nou hotărârea de divorț . Întrebarea mea este de ce având in vedere ca am deja numele de fata de 7 ani și alta adresa . Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
Daniela123a, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 25 Aprilie 2024
De fiecare data, la schimbarea buletinului veti merge cu hotararea impreuna cu restul actelor, pt ca sunteți divorțată și probați asta cu hotararea de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot calatori cu buletinul dupa casatorie? Gab001 Gab001 Buna seara, sper sa fie cineva aici care imi poate da un raspuns. Ma-m casatorit in decembrie 2015 dar pana in momentul de fata nu mi-am schimbat niciun ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte in urma divortului andytes andytes Buna ziua. In primul rand bine v-am gasit. Am o intrebare legata de modalitatea de schimbare a actelor in urma divortului. Situatia mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort cronista54 cronista54 Buna ziua, acum 17 ani am divortat si in hotararea de divort s-a stabilit ca trebuie sa revin la numele dinaintea casatoriei. Am ignorat acest lucru, am ... (vezi toată discuția)