avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot calatori cu buletinul dupa casatorie?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot calatori cu buletinul dupa casatorie?

Buna seara, sper sa fie cineva aici care imi poate da un raspuns. Ma-m casatorit in decembrie 2015 dar pana in momentul de fata nu mi-am schimbat niciun document, am facut pasaport temporar anul trecut in octombrie si totul a fost ok, acum mia expirat pasaportul si imi expira si buletinul pe 19 decembrie, eu pe intai decembrie merg in tara dar nu ca sa imi schimb actele ci ca sa bag divort. Intrebarea mea este daca merg in tara ma pot intorce inapoi cu accelasi buletin find inca valabil sau ma gaseste in baza de date la frontiera? Sau pot face pasaport provizoriu fara sa imi schimb numele? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:01, 30 Noiembrie 2017
Buna seara,
Nu veti putea depune cererea de divort cu buletinul ramas pe numele de domnisoara.
Despre restul ....
Cererea de divort nu se judeca pe loc asa caaaaa ... nu vad cum plecati asa usor.
Va sfatuiesc sa va schimbati Cartea de Identitate, sa formulati cererea de divort, sa formulati o imputernicire speciala la un notar si abia pe urma sa plecati.
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Călătorie în sua imediat după căsătorie: pot avea probleme la frontieră dacă nu îmi schimb cartea de identitate cu noul nume în termenul legal? claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Detin pasaport valabil si viza de SUA valabila pe 10 ani, pe numele actual. Pe data de 26mai urmeaza sa ma casatoresc si voi lua numele sotului, ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat si nu pot sa merg acasa pana in august. popescu_daniel popescu_daniel buna...am si eu o intrebare...mai multe :) dar incep asa...sunt in Italia si luna asta imi expira cartea de identitate romana..pana in august nu pot merge ... (vezi toată discuția)