avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Se poate efectua receptia finala a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Se poate efectua receptia finala a lucrarilor executate ...

Buna ziua! Se poate efectua receptia finala a lucrarilor executate dupa expirarea duratei de valabilitate a unui contract subsecvent de executie lucrari, tinand cont ca durata de valabilitate a contractului este mai mica decat perioada de garantie acordata lucrarilor? Durata de valabilitate a contractului subsecvent de executie lucrari a fost de 7 luni iar perioada de garantie acordata lucrarilor a fost de 36 luni.

Alte discuții în legătură

Contract subsecvent BNK BNK Buna ziua . Am un acord cadru de asfaltare de xxx lei si o garantie a lucrarii de 144 luni. Durata garantiei de buna executie a unui contract subsecvent ( ... (vezi toată discuția)
Garantie de buna executie maribog maribog Buna.Anul trecut mi s-a retinut o garantie de buna executie, pentru executarea unor lucrari.Ma intereseaza pe baza a ce mi se va elibera suma din banca, daca ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in noiembrie 2012 prezentata la viza cfp in aprilie 2013? acky acky Buna ziua. Situatia esti urmatoarea: Contract de executie de lucrari publice incheiat in decembrie 2006. Durata contractului este de 3 luni (durata de ... (vezi toată discuția)