avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am cerut un imprumut de la o doamna din Franta, a spus ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am cerut un imprumut de la o doamna din Franta, a spus ca ofera ...

Am cerut un imprumut de la o doamna din Franta, a spus ca ofera imprumuturi intre pers fizice si este in colaborare cu banca Franfinance.au cerut mai multe taxe pentru a putea beneficia de acest imprumut pe care le-am platit.dar acum cand credeam ca se va face transferul a partir asa ziza uniune Europeana si cere platita o taxa de 745 €noi si 745 € doamna care ne ofera imprumutul.Si nu stiu daca sa mai cred ca esté adevarat sau inselatorie.Mi-a trimis fotografía ei cu Dni dar nu stiu dacaxsa o mai cred.Deja am platit foarte mult.Dar ea imi spune ca nu cpentru cei 700 de €ca disparea.Ce parece aveti?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:39, 25 Aprilie 2024
Buna ziua

Ce parece aveti?

Ca e o mare TEAPA!
Asumati-va banii pierduti pana in acest moment si intrerupeti orice legatura cu persoana respectiva.
Ati luat o MARE, MARE teapa, pentru ca nu ne-ati intrebat aici pe forum inainte de a trimite primii bani.
Sunt escroci care din asta traiesc.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți victima unei înșelăciuni,escrocii.v au simțit naiva și vor sa va stoarcă de bani în continuare.Nu cred ca mai exista oameni care cad victima unor anunțuri de pe FB sau a unor mail uri întrate în spam.Nu va solicita nici o institutie serioasa bancara sau nebancara comisioane pt credite online..
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
de curiozitate, cat ati platit pana acum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)
Este posibil să se acorde împrumut financiar doar pe bază de declarație pe proprie răspundere privind salariul? mi s-a făcut pe facebook o propunere de împrumut cu această minimă condiție Asistentul1967 Asistentul1967 O anumita Doamna de pe facebook a venit cu o propunere de imprumut financiar pina aci nimic deosebit atita doar ca nu mia cerut nici un act doveditor cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. poate fi țeapă? IonutRed IonutRed Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o ... (vezi toată discuția)