avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratia la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratia la politie

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti si mie in cate exemplare se intocmeste o declaratie pe propria raspundere la politie.
O declaratie in care eu am contestat ca semnatura de pe un act este a mea.
Si cum pot dovedi in instanta ca semnatura este falsa....semnatura de care sunt acuzata ca este a mea
Cel mai recent răspuns: Ionut Lupu , Consilier juridic 12:40, 4 Februarie 2010
Normal trebuie sa se efectueze o expertiza grafologica si coroborata cu alte probe puteti fi trimisa in judecata. Angajati un avocat sa va reprezinte, inca din faza de UP.
Succes!
Va multumesc mult!
Da, se va face apoi la solicitare dvs grafoscopia iar nu grafologia actului. Grafologia este studierea actiunii iar grafoscopia judiciara este analiza doar a probei nu si a starii psihice la semnare acestui act. Criminologie si criminalistica.
Daca doriti sa dati declarati puteti sa o faceti in dublu exemplar de acasa si apoi sa cereti un nr de intrare ( pare haotic, insa cum politia numai este de incredere cam la asta tr sa recurgem).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare semnatura ANA30 ANA30 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica daca semnatura de pe un contract de vanzare cumparare e adevarata ,adica a proprietarului. Pot merge la o ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica la cerere mariamem mariamem Pot depune o cerere pentru expertiza grafoscopica la Politie avand ca scop acuzarea unei persoane de fals sub semnatura privata si uz de fals? Sau inaintez ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals,abuz alexcalarasi alexcalarasi salut,in urma cu 3 ani am facut un imprumut la o banca si am avut un girant.toate actele au fost in original numai ca singura probleme ,este ca nu a semnat ... (vezi toată discuția)