avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Poate aceasta societate sa faca sponsorizare catre un ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Poate aceasta societate sa faca sponsorizare catre un ONG?

Buna ziua! Daca o societate ARE PIERDERE si are cifra de afaceri peste 50 milioane de eur, aceasta va plati incepand cu anul 2024 un impozit minim de 1% din cifra de afaceri (IMCA).
Poate aceasta societate sa faca sponsorizare catre un ONG care sa se scada din acest impozit minim de 1% din cifra de afaceri (IMCA)?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:14, 26 Aprilie 2024
Societatile care au cifra de afaceri peste 50 miloane de euro si datoreaza un impozit pe profit mai mic decat cei 1% (IMCA) scad sumele aferente sponsorizarilor din impozitul minim datorat la nivelul valorii minime ditre 0.75%*CA si 20% din impozitul pe profit datorat.
Daca nu datorati impozit pe profit, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa sponsorizez un ong administratorfotoexpres administratorfotoexpres Sunt administratorul une societati cu cifra de afaceri de 180000 lei pe anul 2017 si doresc sa sponsorizez un ong. Doresc sa stiu care i valoarea maxima ... (vezi toată discuția)
Beneficii fiscale sponsor steliandragoi steliandragoi Bun gasit! Am o nelamurire: o firma care pune la dispozitie (gratuit) un spatiu din incinta proprie pt ca un ONG sa-si desfasoare activitatiile curente ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa intreb unde trebuie declarat impozitul ... carmeniurasog carmeniurasog Buna ziua, As dori sa intreb unde trebuie declarat impozitul minim pe cifra de afaceri ,in D100,la luna martie 2024,pentru o societate Pj romana. IMCA este ... (vezi toată discuția)