avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetarea penala in cazul sefului IGPR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetarea penala in cazul sefului IGPR

Cercetarea penala pentru infractiuni de CORUPTIE in cazul sefului IGPR o face DNA??? ce pot face daca am depus la DNA o PLANGERE PENALA dar dupa 10 zile am primit e-mail de la PCA Bucuresti ca plangerea penala a ajuns la acestia, precizez ca DNA-ul mi-a raspuns initial ca plangerea mea penala ramane la DNA, dupa care foarte ciudat a fost redirectionata dar fara sa fiu anuntat de catre DNA, eu consider un ABUZ din partea DNA din dorinta de a il proteja pe seful IGPR, si doresc sa stiu ce pot face in acest caz
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 06:43, 27 Aprilie 2024
Bună dimineața! Este posibil sa fi reclamat mai multe fapte. DNA a pastrat în cercetare faptele de competența lor și a declinat faptele de competența altor organe. Puteți vedea la dosar ordonanța de declinarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia nationala anticoruptie se ocupa inclusiv de celelalte fapte penale savarsite impreuna cu infractiunile de coruptie? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, am formulat plangere penala prealabila pentru faptele penale savarsite de procuror, in care am probat inclusiv infractiunile sale de coruptie. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fac aceeasi plangere si la parchet si la dna?? aidu aidu Nu imi place deloc procurorul de la Parchet, care m-a audiat cu privire la plangerea penala impotriva judecatoarei. Pot sa fac aceeasi plangere si la DNA, in ... (vezi toată discuția)
Denunt - cat dureaza pana primesc raspuns de la dna? vizi_viz vizi_viz Am facut un denunt la DNA pentru furt ,impotriva sefului meu acum 2 saptamani,nu am primit nimic nu stiti cat dureaza (vezi toată discuția)