avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Avem o salariata care a nascut la data de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Avem o salariata care a nascut la data de 10.03.2024.Salariata ...

Buna seara!
Avem o salariata care a nascut la data de 10.03.2024.Salariata nu a stiut ca este gravida(lipsa semne si nedispensarizata) astfel ca nu a beneficiat de concediu prenatal.Totodata nu a beneficiat nici de concediu postnatal.(????)
Avand in vedere aspectele de mai sus va rog sa imi spuneti ce operatii trebuie facute in revisal si transmise catre inspectia muncii ,respectiv care sunt termenele de depunere.Mentionez ca salariata intentioneaza sa intre in concediu de crestere copil.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 29 Aprilie 2024
Se va transmite suspendarea c.i.m. pentru acordarea CCC.

Datele se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari referitoare la ccc iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, stiu ca au mai fost aceste intrebari de multe ori aici pe forum si imi cer scuze ca le adresez si eu dar sunt la inceput de drum si trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata kamy_nora kamy_nora Buna ziua ! Astazi un salariat a cerut suspendarea contractului de munca pt. crestere copil. Cu ce data operez in revisal suspendarea, avand in vedere ca fiul ... (vezi toată discuția)