avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil tata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil tata

Buna ziua !
Astazi un salariat a cerut suspendarea contractului de munca pt. crestere copil. Cu ce data operez in revisal suspendarea, avand in vedere ca fiul lui s-a nascut pe data de 23.10.2016 si cu ce data depune cererea pentru indemnizatie crestere copil la DGAS?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 4 Noiembrie 2016
Cu ce data a solicitat acordarea CCC ?

Mama copilului indeplineste conditiile prevazute de lege pentru acordarea concediului de maternitate (concediu pre si postnatal) si a indemnizatiei de maternitate ?
Cererea pt. suspendare a fost facuta incepand cu data de 23.10.2016. Mama copilului nu a fost angajata.
Multumesc !
Suspendarea c.i.m. isi va produce efecte cu data de 23.10.2016 si se va opera in REVISAL in termen de 20 de zile lucratoare de la data suspendarii c.i.m.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tati biutza20 biutza20 Buna ziua.As vrea sa stiu de cand poate intra in concediul pentru crestere copil un tata, daca mama nu poate beneficia de acest drept deoarece nu a avut ... (vezi toată discuția)