Bună ziua,
Din păcate ma confrunt cu o situație destul de sensibila, eu am o un câine Boxer femela, este blanda, sta cu copiii mei și cu absolut oricine este cuminte. Problema este ca o alta persoana în vârstă are un catel,nu cred ca este din vreo rasa probabil maidanez tot talie mare și nu se înțeleg deloc, eu mereu încerc sa evit întâlnirile pe strada când îl vad pt ca se latra. Acum câteva zile a trecut soția lui bătrână abia mergea cu câinele lor și boxerita mea a început sa latre la cainele lor, am prins-o pe a mea, deci nu a ajuns pana la dumneai. Ea probabil sa speriat și a călcat pe lângă bordura și a căzut. Acum soțul dansei ma ameninta ca dacă nu o rezolvam intr-un fel va merge mai departe ca soția lui are mana umflata și o doare coloana. Acum eu am întrebarea dacă ma poate învinui pe mine sau cainele meu pt ca ea a căzut singura? Poate fi în pericol cainele meu? Singura chestie e ca în momentul ala nu o ținem în lesa eram în grupul nostru cu copiii și adulți
Leej
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cainele boxer ar fi trebuit sa aiba nu numai lesa, dar si botnita pe strada, iar dresajul ar fi trebuit mentinut. (rasa boxer este plina de energie), astfel incat cainele sa nu reacti0neze violent la intampinarea altor animale pe strada.
Familia respectiva are tot dreptul sa va traga la raspundere. Ar fi benefic sa luati in considerare,de asemenea, sanatatea si bunastarea dumnealor, avand in vedere ca si dvs vi s-ar fi putut intampla asa ceva. Ar fi fost frumos ca si in acea situatie sa va trateze la fel cum ii tratati dvs?
Caini periculosi
gabycristy
buna ziua!
detin un caine inscris la art.1, lit b ca fiind caine periculos, fiind rasa Amstaff. Cainele are dresajul facut, etc. Problema mea este ca, atunci ... (vezi toată discuția)