avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate angajatorul ,Sc .Gimn .sa ma oblige sa mi iau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate angajatorul ,Sc .Gimn .sa ma oblige sa mi iau concediu ...

Poate angajatorul ,Sc .Gimn .sa ma oblige sa mi iau concediu de odihna in data de 2 mai ,in conditiile in care eu sunt dispusa sa lucrez ?Ca ingrijitoare copii prescolari ,avem de facut curatenie ,de schimbat lenjerii etc.,iar scoala ne obliga sa luam concediu de odihna colectiv.Sa nteleg ca in invatamant sunt alte reguli?Va multumesc! Ma numesc Mihaila Anghel Liliana ,ingrijitoare a Sc .Gimn nr 24 ,structura Gradinita pp 27 Timisoara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 30 Aprilie 2024
Guvernul a stabilit ca zilele de 2 mai, 16 august și 27 decembrie 2024 să fie zile libere pentru salariații din instituţiile şi autorităţile publice.

Pentru recuperarea zilelor de muncă stabilite drept zile libere, instituțiile și autoritățile publice își vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la datele de 31 mai 2024, 30 august 2024, respectiv 31 ianuarie 2025, potrivit planificărilor stabilite prin acte administrative emise la nivelul fiecărei autorități și instituții publice.

Zilele nu se recupereaza daca salariatii se afla in CO sau in concediu medical.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate ... Fizioterapeut Fizioterapeut Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate de guvern cele ca punți.adicac24 ian.2 iunie si 14august.aceste zile se recuperează??? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o situație la locul de munca: pentru că ... Ioooo Ioooo Bună ziua. Am și eu o situație la locul de munca: pentru că Sf Maria pica marți, și este zi libera de la stat, angajatorul a propus sa faca punte și să ... (vezi toată discuția)
Recuperare liber acordat prin h.g. tatiamea tatiamea CUM RECUPEREAZA ZIUA DATA LIBERA PRIN H.G. ANGAJATUL CARE PLEAC IN CONCEDIU DUPA DATA LIBERULUI, EXACT PERIOADA IN CARE SE RECUPEREAZA. (vezi toată discuția)