avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am apelat la o agentie,am gasit ,vizionat,placut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am apelat la o agentie,am gasit ,vizionat,placut apartamentul.Agentia ...

Am apelat la o agentie,am gasit ,vizionat,placut apartamentul.Agentia mi a cerut sa platesc un avans destul de mare la apartament.Arvuna.,urmand ca incheierea contractului vanzare-cumparare..mutare, sa se desfasoare la sf anului ,adica dupa 8 luni.Intrebarea este:Am nevoie de notar sau sa merg pe mana agentului.Eu nu trebuie sa cunosc. propietarul?dau sa vad un contract intre agentie si vanzator? Dilema:in ce conditii platesc aceasta arvuna..Poate disparea agentul??Sa am incredere? Ce trebuie sa caut atunci cans semnez?Multumesc cu recunostinta
Mergeti la un notar pentru perfectarea actelor .
Mergeți la notarul.ales de dvs nu mergeți pe cuvântul.unor intermediari.Probabil nu vor sa cunoașteți proprietarul
Pt ca romanul.nosyru într-o proporție covârșitoare încearcă sa ardă agentul.imobiliar,.Oricum indiferent de motivul lor dvs trebuie sa va protejați interesul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara mirelpetru mirelpetru Buna ziua, In data de 29/07 /16 am sunat la un nr, de telefon de pe net pentru achizitionarea unui apartament la care a raspuns o doamna de la o agentie ... (vezi toată discuția)
Contract rezervare agentie imobiliara 1000 € User6690 User6690 Ma aflu intr-o situatie neplacuta in care ma simt obligata sa cumpar un imobil. Am gasit un anunt pe net, am sunat am programat o vizionare. Dupa 2 zile am ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara lazarlivia lazarlivia O persoana a cumparat o locuinta printr-o agentie imobiliara. Agentul imobiliar nu s-a implicat cu nimic in pregatirea actelor de vanzare, adica nici n-a avut ... (vezi toată discuția)