avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenesc un teren de 30 de ani plătesc impozit l am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenesc un teren de 30 de ani plătesc impozit l am lucrat ...

Moștenescu un teren de 30 de ani plătesc impozit l am lucrat așa Acum a venit o rudă și a spus că nu este tot terenul al meu și că am luat un metru și jumătate din terenul lui Ce pot să fac mulțumesc
Cel mai recent răspuns: 00007 , utilizator 12:51, 7 Mai 2024
Acte aveți? Cadastru? Întabulare? Suprafața și vecinătățile sunt cele din actele de proprietate.
Avem acte nu avem cadastru Deci avem un teren de 1800 m în care este inclusă și o casă de locuit o casă bătrânească Da vecinii avem trecuți Da Deci de 30 de ani noi știm locul așa înțelegeți Și acum se trezesc deci practic o rudă de a soțului un vecin că ne am băgat peste el 1 m și jumătate asta nu știm ce să facem Vă mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din diviziune a2b4c6 a2b4c6 Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot iesii din diviziune cu vecinul meu.Avem un teren de 300 mp pe care este construita casa,jumatate este propietatea vecinului ... (vezi toată discuția)
Intabulare cu suprapunere de suprafata. buna ziua. am cumparat ... elena cailean elena cailean Intabulare cu suprapunere de suprafata. Buna ziua. Am cumparat un teren cu o casuta veche, la tara, intravilan, intre doua gospodarii. terenul cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Mai mult teren ca vecina cmicml cmicml Buna seara ! In urma cu ft multi ani, pe vremea cand eram copil, bunica mea i-a platit vecinei suma x lei pt 1 metru din latimea curtii. Noi avem mai mult ca ... (vezi toată discuția)