Buna ziua,
Am iesit la pensie anticipat partial cu decizie in 13.09.2023. Punctajul din decizie fiind de 1,10739 puncte. Pentru ca nu mi-a fost luat in calcul un spor permanent (de fidelitate) am revenit cu cerere la Casa de Pensii Sector 5 si am solicitat recalcularea pensiei. In data de 19.01.2024 am primit alta decizie pe care scrie revizuire la decizia initiala cu un punctaj de 1,14568.
Conform cuponului de pensie, am primit acceasi pensie stabilita la 13.09.2023 indexata cu 13,8%.
Nu era normal sa mi se calculeze din urma pensia conform noului punctaj obtinut prin ultima decizie?
Revin la comentariul meu de mai sus. Decizia are numar din 19.01.2024, insa a fost pusa in plata in octombrie 2023, ca urmare a unei cereri la Casa de Pensii. Nu mi-au tinut cont la decizia initiala de sporul de fidelitate care avea caracter continuu
Ce sa fac?
Lauramoro
Tatal meu a iesit la pensie, pentru limita de varsta, in anul 1997.Vechimea care i-a fost calculata atunci, total gresita, a fost de 30 de ani si cateva luni.A ... (vezi toată discuția)