avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, imi puteti spune va rog, sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, imi puteti spune va rog, sunt însărcinată si tatal ...

Buna ziua, imi puteti spune va rog, sunt însărcinată si tatal copilului nu isi asuma responsabilitatea, am tot dreptul sa cer testul ADN si ca urmare sa plătească pensie alimentara?
Va multumesc
Adriana Manolache
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 22:06, 9 Mai 2024
Deocamdată așteptați sa nașterii, apoi îl dati in judecata pt stabilirea paternităţii și restul.
Vorbiti cu un avocat sa va ajute sa va asigurati dovezi. Inclusiv sa notificati tatal privind cheltuielile nasterii si intretinerii dv. si sa va invete cum sa le pastrati.
Uneori aceste demersuri facute din timp fac sa evitati testarea ADN a minorului care nu e ieftina... macar vorbiti sa vedeti care sunt variantele, sa le luati in calcul pe toate.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2024
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil ContSters248762 ContSters248762 buna ziua, am si eu o problema si as dori un sfat in urma cu aproape 4 ani am avut o relatie cu o fata nu ne intelegeam mai deloc,ne intalneam destul de rar si ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat in judecata sa fac test adn dupa 6 ani? alin90 alin90 Buna seara! Acum 6 ani o fata a venit la mine sa imi spuna ca este insarcinata cu mine, in conditiile in care noi am avut relatii sexuale o singura data, ... (vezi toată discuția)