avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... URGENT delegatie/ordin de servici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

URGENT delegatie/ordin de servici

Imi puteti spune in cat timp ar trebui semnat un ordin de deplasare a conducatorului unei institutii publice, de catre presedintele Consiliului Judetean. Iar in cazul in care ordinul de deplasare nu este semnat si nici nu avem un raspuns din partea CJ putem considera acceptarea tacita a deplasarii? Daca totusi deplasarea a fost facuta ce sanctiuni se aplica? Suntem o institutie publica subordoanta Consiliului Judetean.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:45, 4 Februarie 2010
Daca nu aveti un superior ierarhic, care sa va trimita in delegatie, atunci, ramaneti acasa. Nu puteti pleca, fara sa fiti trimis de cineva competent, doar pentru ca, vi se pare dvs. util sa mergeti. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de functie elasuciu elasuciu Buna ziua, Ma numesc X si sunt auditor intern la o primarie din anul 2006. Deoarece am refuzat sa indeplinesc atributii in compartimentul contabilitate, ... (vezi toată discuția)
Termen decontare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie: - sora mea lucreaza la o institutie publica si acum 3 saptamani de ... (vezi toată discuția)
Cine va fi vinovat ? + cui i se va face imputatie ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, cum este corect si legal sa se procedeze in urmatoarea situatie: - institutia noastra publica ... (vezi toată discuția)