avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CERTIFICAREA DECLARATIILOR FISCALE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CERTIFICAREA DECLARATIILOR FISCALE

CINE TREBUIE SA AIBA DECLARATIILE CERTIFICATE DE UN CONSULTANT FISCAL, la cine se refera mai exact contribuabili mici si mijlocii?
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 17:09, 4 Februarie 2010
Da, contribuabilii mici si mijlocii
eu am citit ca mijlocii si mari.
Oare se va aproba acest proiect sau va muri in fasa ca multe alte proiecte ?
:)
Chiar astazi am intrat pe site-ul de la Finante. Exista postat proiectul de OUG si nota de fundamentare in vererea modificarii Codului de Procedura Fiscala. Se prevede obligativitatea certificarii D101 numai ptr contribuabilii mari si mijlocii, dar si ptr cei care au obligatia auditarii situatiilor financiare.
In proiect mai sunt prevazute si alte "sarcini" ale acestor contribuabili. Proiectul de OUG se gaseste in capitolul "Transparenta Decizionala" - site MF.
O veste buna pentru contribuabilii mici!:)
=D> Ii asteptam sa faca si ei ceva in timp util , sa nu mai satm sa balmajim fara norme , fara te miri ce legislatie clara

Se pare ca acest FURMOS proiect chiar a murit in fasa se pare si ....CAFR-ul decide nu Ministerul de Finante #-o#-o, imi cer scuze fata de consultantii fiscali dar........
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
mihaelastir, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare ContSters60781 ContSters60781 Nu inteleg noile norme (HOTARARE nr. 8 din 17 februarie 2010). Se spune ceva despre obligativitatea certificarii decl 101 pt companiile care nu sunt mari si ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii on line Geo_2008 Geo_2008 va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine cine are obligativitatea sa depuna declaratiile on line de la 25 oct? am inteles ca doar contribuabilii mari si ... (vezi toată discuția)
Certificare declaratia 101 de consultant fiscal! gabi.b gabi.b Ce categorii de agenti economici au obligatia sa depuna declaratia 101 cu viza unui consultant fiscal? (vezi toată discuția)