avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel video Spania tribunal Romania termen
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel video Spania tribunal Romania termen

Buna ziua!

Eu am fost citat in Spania sa dau o declaratie pentru neplata pensiei alimentare.
Avocata de acolo a depus o cerere la Judecatoria din Spania prin care aceasta sa ia legatura cu Judecatoria din Romania, de unde apartin, pentru a se desfasura declaratia mea video cu cei din Spania.

Intrebarea mea este: Daca cei din Spania accepta aceasta cerere, cat timp vor mai intarzia cu data programarii, pana comunica judecatoriile intre ele?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: c123456 , utilizator 20:28, 13 Mai 2024
Va invartiti aiurea, in cerc, aveti grija. Poate la stabilirea obligatiei lipsa cooperarii dvs a fost in avantajul dvs si s-a stabilit la un minim, dar la executare treburile stau altfel.... lipsa cooperarii si altele atrag maxim de pedeapsa.

Aveti sau nu avocat? Din intrebarile dvs nu pare sa aveti. Sunt diverse mecanisme ... pe de-o parte, daca audierea video este posibila in acea instanta sau autoritate, vi se puteau transmite direct informatiile cu privire la audierea in regim la distanta, si cum sa accesati, sau la cerere. Acel stat are obligatia sa va puna la dispozitie accesul la justitie. Pe de alta parte, n-are treaba instanta din Romania ... e o increngatura, adica sa va dea statul roman traducator sau interpret, daca nu cunoasteti limba, si avocat din oficiu, daca n-aveti ... nu o scoateti la cap asa, ca nu decide nimic instanta din Romania.

Se poate contacta Ministerul Justitiei, Departament Cooperare Internationala, dar dvs nu stiti cum va pot ajuta acestia si ce sa cereti, iar MJ nu va reprezinta ca avocat, posibil sa va incurcati aiurea in sistem.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2024
c123456, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel video judecata spania romania Alinne0023 Alinne0023 Buna ziua! Eu am fost citat in Spania sa dau o declaratie pentru neplata pensiei alimentare. Avocata de acolo m-a sfatuit sa intreb la judecatoria de ... (vezi toată discuția)
Mailu-rile ,si mesajele telefonice pot fi probe la proces ? Sotul meu este condamnat in Spania ,pentru trafic de droguri .Sentinta este definitiva .Am depus plangere penala in Romania impotriva a doua persoane ce se ... (vezi toată discuția)
Ce cai de atac mai am dupa ce mi/a fost respins apelul. stefanspania stefanspania Va rog sa/mi raspundeti ce cai de atac mai am deoarece in urma deschideri unui proces de vizitare minot la instantele romane mi/a fost respinsa cerere pe ... (vezi toată discuția)