avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua , sunt pensionar invaliditate gr 3, cu drept ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua , sunt pensionar invaliditate gr 3, cu drept de munca ...

buna ziua , sunt pensionar invaliditate gr 3, cu drept de munca 4 ore , pot lucra cu contracte de munca de 4 ore la doua locuri de munca simultan ?(la serviciu si sa spunem la asociatia de bloc ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:48, 17 Mai 2024
Bună ziua! Nu puteți pentru că va ies 8 ore cumulat. Puteți lucra cu norme parțiale dar totalul nu poate depăși jumătate de norma. De exemplu 2 ore la un loc de muncă și 2 la asociația de proprietari.
2+2 = 4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar o pensie de invaliditate de la asociatia surzilor IldikoB IldikoB Buna ziua, Intrebarea mea este daca poate fi angajat cu program normal pe perioada nedeterminata un pensionar cu pensie de invaliditate gr.3 de la Asociatia ... (vezi toată discuția)