avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, La 3 metri de fereastra apartamentului meu, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, La 3 metri de fereastra apartamentului meu, administratorul ...

Buna ziua,

La 3 metrii de fereastra apartamentului meu, administratorul a pus banci acum multi ani. Dupa pandemie se strang acolo tot felul de persoane, fac galagie si consuma alcool pana la 2-3 noaptea.
Am vorbit cu administratorul despre aceasta problema si a zis ca nu le taie .

Daca problema a persistat, le-am taiat singuri, numai ca vor sa ni le impute in mod abuziv cu unele noi.

Ce putem face?

Multumesc,
Alexandra
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 19:47, 18 Mai 2024
Incercati sa vorbiti sa vedeti daca acceta sa le puneti dv pe cele vechi daca le mai aveti si credeti ca ar fi mai ieftin asa.
Cand incercati sa convingeti sa scoata bancile , trebuie sa convingeti restul locatarilor in adunarea generala nu administratorul.
Vorbiti cu presedintele asociatiei de proprietari poate cu ele va intelegeti mai bine.
Daca le montati dv sau ei pe cele vechi sau noi si mai apar copii sau locatarii care deranjeaza apelati direct 112 si se vor invata canu pot sta acolo ca vine politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuitul la bloc petrica_90 petrica_90 Ce pot păți in cel mai rău caz ca și locatar la bloc in cazul in care unii vecini au probleme cu faptul că fac \"gălăgie\" ?? Au mai tot chemat poliția ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? ... Roxana Craciun Roxana Craciun Bună ziua! Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, ... (vezi toată discuția)
Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)