avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Ce se poate face in cazul in care mi-au ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Ce se poate face in cazul in care mi-au fost luat ...

Buna ziua! Ce se poate face in cazul in care mi-au fost luat mai multe device-uri de politie pentru a fi verificate mesajele de pe ele de aproximativ 9 luni iar datele mi-au fost extrase acum 6 luni la perchezitia informatica si inca nu s-au verificat aceste date pentru a mi se inapoia device-urile?

Alte discuții în legătură

Drept penal - device-uri luate de politie Rzvy999 Rzvy999 Buna ziua, voiam sa va intreb care sunt sansele sa primesc mai multe device-uri care mi-au fost luate de politie mai devreme de finalizarea dosarului? Voiam sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna septembrie mi-au fost luat mai multe device-uri ... Rzvy999 Rzvy999 Buna ziua, In luna septembrie mi-au fost luat mai multe device-uri de catre politie, in luna decembrie s-a efectuat perchezitia informatica la care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! exista vreo lege legata de timpul in care pot fi tinute ... Rzvy999 Rzvy999 Buna ziua! Exista vreo lege legata de timpul in care pot fi tinute device-urile de politie dupa ce mi-au fost luate? Fac referire la analiza datelor, nu este ... (vezi toată discuția)