avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract de munca pentru cetatean turc in romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract de munca pentru cetatean turc in romania

Buna ziua.
Am urmatoarea situatie: in luna noiembrie 2009 am inregistrat la ITM Constanta un contract de munca pt un cetatean turc care urma sa inceapa activitatea la data de 1 decembrie. CM a fost inregistrat in baza autorizatiei de munca emise de autoritatile din constanta. Impreuna cu autorizatia de munca si CM cetateanul tb sa se prezinte la consulatul Romaniei din Turci pt a obtine viza si pt a veni in Romania, sa inceapa munca si sa depuna actele pt permis de sedere permanenta in Romania.Au trecut 30 de zile de la data eliberarii autorizatiei de munca si pt ca nu s-a prezentat in termen nu a mai putut obtine viza.S-a scos o alta autorizatie de munca si cu aceasta a obtinut viza de venire in Romania in data de 18 ianuarie.
Intrucat nu a fost in Romania din lipsa vizei si nu s-a prezentat la munca nu am bagat-o statul de salarii.Nu cred ca am procedat corect intrucat ea are contractul cu data inceperii activitatii 1 decembrie 2009.Cred ca ar tb sa fac un stat rectificativ, dar totusi ei nu ii pot da salariu intrucat nu a fost la munca.Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 7 Februarie 2010
Se poate trece in CFS ... pe acele luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Angajare in romania cetatean bulgar DanielaTH DanielaTH O firma din Romania doreste sa angajeze un cetatean bulgar. Acesta isi va desfasura activitati de marketing si achizitii in Bulgaria. Firma din Romania nu are ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)