Sunt disponibilizat si am semnat preavizul ,apoi am fost chemat sa semnez si decizia.Pana aici nimic de obiectat.In decizie sunt mai multe articole dar cel care mi se pare dubios e urmatorul:
Art.4:se acorda salariatului o plata compensatorie....Plata se va face in trei transe egale,astfel:
-transa unu-la data incetarii contractuluiindividual de munca
-transa a doua-dupa 15 zile de la incetarea contractului individual de munca
-transa a treia-dupa 30 zile de la data incetarii contractului individual de munca
Ce mi se pare dubios e transa a doua si a treia,ca nu specifica o data fixa ca la prima transa
Vreau cateva sfaturi,deoarece pot depune contestatie si sa stiu daca are vreun rost
Va multumesc
NU este nimic dubios in acest act.
Datele de plata a celor 2 transe aduse in discutie sunt clare:
- a 2-a transa o veti primi la 15 zile dupa ce ati primit-o pe prima iar a 3-a transa la alte 15 zile.
Datele sunt clar specificate, la fel de clar ca si data de primire a primei transe.
ok inteleg dar de ce nu e pusa data care trebuie primiti banii,pe mine ma sperie acel ,,dupa 15 zile ,, Daca nu sunt primiti dupa 15 zile nu poate zice sa mai astept deoarece nu e nici o data specificata?
ok inteleg dar de ce nu e pusa data care trebuie primiti banii,pe mine ma sperie acel ,,dupa 15 zile ,, Daca nu sunt primiti dupa 15 zile nu poate zice sa mai astept deoarece nu e nici o data specificata?
Calcul lichidare
Angela91
Buna ziua, as avea nevoie de o informație:
Daca plata salariului se face in două transe 05-15 a fiecărei luni. Cu transa de pe data de 05. Se încheie ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii
oana78
Buna ziua
avand in vedere ca urmeaza o perioada cu foarte multe concedieri, am si eu urmatoarea nelamurire:
Sunt angajata intr-o institutie publica in al ... (vezi toată discuția)