avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... tulburarea lnisti publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

tulburarea lnisti publice

am o vecina in bloc care imi face reclamatie la politie de fiecare data cand dau drumul la muzica sau uneori la tv ce as putea face sa am o scapare fara a sta in casa cu toate pe mute.apropo eu stau la partier si ea la 3 si n-am primit de la nimeni in bloc vreo reclamatie despre muzica ast un raspuns ca am luat avertismente pana acum...
Cel mai recent răspuns: commy08 , utilizator 19:04, 4 Februarie 2010
Respectati legea. Discutati pe cale amiabila cu vecina. Fi-ti si dvs intelegator, cu respectarea vecinilor. Ultima solutie: mutati-va in alta parte, chiar la curte si ascultati muzica tare.
Succes!
n-am cu cine vorbi si astfel de reclamatii nu mi sa facut numai mie o idee mai buna ar fi varianta sa se mute ea:)) poate totusi exista un anumit program
sau anumite ore de a putea sa dai un volum mai tare
nu sa stai pe mute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina deranjata de mine rylalex rylalex Buna ziua! De aproape 20 ani locuiesc intr-un apartament in centrul orasului si m-am inteles mereu foarte bine cu toti vecinii. Obisnuiam sa petrecem de ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Vecini care nu au ce face!!! camybya camybya Buna ziua, Am si eu probleme foarte mari legate de vecina de sub mine. D-na are in jur de 60 de ani, este necasatorita si are un baiat de 28 de ani care nu ... (vezi toată discuția)