avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce se înțelege prin \"organ financiar local\"? De ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce se înțelege prin "organ financiar local"? De ex. în cazul ...

Ce se înțelege prin "organ financiar local"? De ex. în cazul Sectorului 3 București, o căutare oe Google îmi da 2 raspunsuri: Direcția Impozite și Taxe Licale Sector 3 și Administrația Sectorului 3 a Finanțelor Publice. Care din acestea doua este "organul financiar local?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:14, 25 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
organ fiscal local - structurile de specialitate din cadrul autorităților administrației publice locale cu atribuții de administrare a creanțelor fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante fiscale. aleko27 aleko27 Conform legislatie in vigoare ma poate ajuta cineva cu o nominalizare concreta a urmatoarei expresii: \\"compartimente de specialitate cu atribuţii în ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal persoana fizica Anykha Anykha Buna ziua. Am doua activitati in derulare din care deduc faptul ca mi se cere acelasi document. In ambele cazuri este vorba de persoana fizica. 1. ... (vezi toată discuția)
Solutionarea contestatiei la decizia de impunere impozite locale IONUTIONUT IONUTIONUT cine emite solutionarea contestatiei la decizia de impunere pentru impozitele locale (vezi toată discuția)