avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva ...

Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva CCIB-AG antrepriza instalaţii montaj hidro bucuresti, doresc o adeverință pentru pensionare, am lucrat în perioada anilor 1984. 1990 Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 8 Noiembrie 2024
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva ...CCIB-AG antrepriza instalaţii montaj hidro bucuresti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi discutiile din link-ul postat anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta ... IrinaVscu IrinaVscu Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta de la \"CCIB - AG Antrepriza instal montaj hidro\". Aveti cumva idee unde ma pot adresa? Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde pot gasi arhiva ccib(fosttciaz)antrepriza construcții ... fotahe fotahe Buna ziua, Unde pot gasi arhiva CCIB(fostTCIAz)Antrepriza Construcții Bucuresti Sud Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)